• Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

 • HandbalNL app

  Het NHV maakt voor alle wedstrijdzaken gebruik van de HandbalNL app. Voor de wedstrijdformulieren kun je als coach hier je teamopgave doen en vult de scheidsrechter de eindstand in en eventuele gele kaarten/rode kaarten/tijdstraffen in. Hieronder een korte uitleg over de app en haar functionaliteiten.

  Hieronder de verschillende onderdelen die behandeld worden:

  • Inloggen
  • Homepage
  • Programma
  • Wedstrijddetails
  • Aanwezigheid
  • Wedstrijdformulier
  • Spelersopgaaf
 • Inloggen

  Als je voor de eerste keer in gaat loggen klik dan op registreren. Gebruik bij het registreren het emailadres dat is opgegeven.

  Nadat je bent geregistreerd kun je inloggen (met datzelfde emailadres). In de app ben je geautoriseerd voor jouw persoonlijke wedstrijden (als coach, scheidsrechter of speler) en voor de wedstrijden van jouw kind.

 • Homepage

  Op de homepage vind je jouw eerstvolgende wedstrijd (rode kader). Door daar op te klikken ga naar de details van de betreffende wedstrijd.

  Als je klikt op volledig programma (boven de rode pijl) zie je alle wedstrijden die zijn ingepland voor jou of jouw kind.

  Daaronder zijn eventuele nieuwsberichten of notificaties te zien van onze vereniging of het NHV.

  Helemaal onderin staan snelkoppelingen, standaard staat daar jouw persoonlijke programma als snelkoppeling (blauwe stip) maar je kunt ook zelf teams of personen toevoegen.

 • Programma

  Bij je persoonlijk programma staan de wedstrijden waarvoor jij geautoriseerd bent als lid technische staf en wedstrijden van je kinderen. In het voorbeeld hieronder is in het blauwe kader te zien dat deze persoon een wedstrijd heeft als lid van technische staf en dat het kind ook een wedstrijd heeft. Omdat het om hetzelfde team gaat, lijkt deze wedstrijd er dus dubbel in te staan.

  In het rode kader zijn de tabbladen te vinden met meer informatie over de competities waarvoor je geautoriseerd bent, als lid technische staf of jouw kind.

 • Wedstrijdetails

  Na het klikken op jouw wedstrijd vind je de wedstrijddetails.

  In het rode kader zie je de locatie van de wedstrijd, door hier op te klikken kun je gemakkelijk naar de wedstrijd navigeren.

  Onder de rode pijl kun je jouw en van je kind de aanwezigheid aangeven en of je kunt rijden/mee wilt rijden.

  Onder de blauwe pijl ga je (als coach) naar het wedstrijdformulier.

 • Aanwezigheid

  Het is in de app mogelijk voor ouders en technische staf om aanwezigheid aan te geven bij de wedstrijden.

  Bij wedstrijddetails onder het tabblad aanwezigheid kan worden aangegeven of je of jouw kind bij de wedstrijd is. Na een keuze te hebben gemaakt tussen 1 van de 3 mogelijkheden wordt bij de keuzes aanwezig en indien nodig gevraagd of je kunt rijden, mee wilt rijden of dat je op eigen gelegenheid gaat.

  Als je voor zowel je kind en technische staf geautoriseseerd bent kun je de aanwezigheid aangeven door als die persoon naar de wedstrijddetails te gaan. Zoals in het kopje programma is te zien, staan deze wedstrijden dan dubbel genoteerd en kun met beide autorisaties naar de wedstrijddetails gaan.

 • Wedstrijdformulier

  In het wedstrijdformulier krijg je een overzicht van de officials en zie je welke teams gaan spelen.

  Onderin in het blauwe kader zie je of de spelersopgaves verstuurd zijn naar de officials (scheidsrechter) zodat deze die kan controleren. In dit voorbeeld hebben beide teams dat nog niet gedaan.

  Om de spelersopgaaf te doen klik je jouw team. (Rode kader)

 • Spelersopgaaf

  Bij de spelersopgaaf zie je jouw spelers staan voor die wedstrijd. (Onder de zonnetjes en zwarte rechthoeken)

  Standaard zijn hier een aantal spelers beschikbaar. Mocht je iemand van een ander team lenen dan kun je deze toevoegen via het plusje. (Blauwe kader) Doe dit altijd in overleg met de coach van het team waar de speler standaard speelt. Er zitten wat regels aan het lenen van spelers van andere teams.

  Door op de shirtjes te klikken kun je de rugnummers van de spelers toevoegen. Voor F, E en D-jeugd is dit niet verplicht zoals je kunt lezen bij Afspraken en spelregels jeugd.

  Als je alles hebt gevuld en gecontroleerd kun je de spelersopgaaf versturen naar de official (rode kader).