• Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

  Taxandria Handbal: plezier, spelen, groeien en verbinden - we krijgen het samen voor elkaar!

 • Sponsoring

  Beste (potentiële) sponsor,

  Zoals bij elke vereniging, is sponsoring erg belangrijk. Sportverenigingen zoals Taxandria handbal hebben vaak beperkte middelen en zijn daardoor (deels) afhankelijk van sponsoren om activiteiten uit te kunnen voeren en uit te breiden. Daarnaast helpt sponsoring bij het opbouwen en onderhouden van een hechte gemeenschap, zoals die van Taxandria Handbal, door bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de vereniging en haar activiteiten. Sponsoring helpt bovendien onze vrijwilligers in het uitvoeren van hun vrijwilligerswerk, waardoor we nog beter onze activiteiten kunnen uitvoeren, en bijvoorbeeld trainingen en trainingsmaterialen kunnen financieren.

  Onze vereniging is de thuisbasis voor jong en oud, zowel voor spelers die op zoek zijn naar competitieve uitdagingen als voor mensen die gewoon graag samen willen sporten en plezier maken. Wij geloven dat handbal een bijdrage levert aan de fysieke en mentale gezondheid van onze leden en een belangrijke rol speelt in het opbouwen van een hechte en actieve gemeenschap.

  Maar uiteraard is het voor u als sponsor ook belangrijk om iets terug te kunnen ontvangen vanuit de vereniging. Naast dat u als sponsor uw merk of bedrijf kunt profileren bij een breed publiek, vooral in Oisterwijk, maar ook daarbuiten, en daarmee uw zichtbaarheid kunt vergroten, helpt u dus ook mee aan de ontwikkeling van de vereniging. In die ontwikkeling staan een aantal punten centraal: 

  1. Een hechte en actieve gemeenschap vormen, waarin iedereen welkom is en zich thuis voelt.

  2. De ontwikkeling van jeugdig talent

  3. Het promoten van de handbalsport in onze omgeving

  4. De fysieke en mentale gezondheid van onze leden bevorderen

  We streven ernaar om sponsoring een win-win situatie te maken voor zowel de vereniging als voor u als sponsor. Daarom mag u ook van ons een en ander verwachten. Naast het scala aan mogelijkheden voor sponsoring, leveren we ook graag een bijdrage aan de promotie van uw merk of bedrijf middels bijvoorbeeld evenementen.

  Als u interesse heeft om sponsor van onze vereniging te worden, kunt u rekenen op onze volle medewerking en ondersteuning. Daarom helpen we u graag om een passend sponsorvoorstel te doen. 

  Voor meer informatie over de mogelijkheden voor sponsoring, bekijk hieronder de pakketten die wij aanbieden. Bent u overtuigd, vul dan daarna het formulier in, wij nemen dan snel contact met u op. We zijn trots om u als sponsor te verwelkomen.